Κυριακή 29 Μαΐου 2011

1/7/2011 ραντεβού συστράτευσης και συνεργασίας

Συνάδελφοι ,

Βρισκόμενοι στη τελική ευθεία για την εκλογική διαδικασία για το Δ.Σ. , την Ε.Ε. και τους Αντιπροσώπους στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος καλείστε να συμμετέχετε με στόχο την αλλαγή πλεύσης ενός οργάνου του οποίου την ίδρυση υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά και προσδοκία , στην πορεία όμως της επταετίας που πέρασε κατάφερε να μας απογοητεύσει πλήρως!

Όσοι αποτέλεσαν την ηγεσία της Νοσηλευτικής όλα αυτά τα χρόνια αναλώθηκαν στην ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων και ιδιοτελών σκοπών, δημιουργώντας γύρω τους μια αυλή περιχαρακωμένων και προνομιούχων ακολούθων..

Όποιος αντιστάθηκε έστω και με απλή κριτική στην παρωχημένη λειτουργία τους έγινε στόχος μηνύσεων και προστίμων.

Όποιος τόλμησε να αρθρώσει διαφορετικό λόγο έγινε αντικείμενο χλευασμού και ύβρεων.

Απαξιωμένοι σήμερα , θυμήθηκαν ξανά την «ΕΝΟΤΗΤΑ» ψάχνοντας ψήφους ανάμεσα στους πλέον ανυποψίαστους εκ των συναδέλφων , ανέργους , νοσηλευτές ιδιωτικού τομέα (που τους κράτησαν σε διακριτό σκότος) , πρόσφατους πτυχιούχους..

Γνωρίζουν ότι όλοι εμείς οι νοσηλευτές βάρδιας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. τους ξέρουμε πλέον πολύ καλά για να τους αφήσουμε να συνεχίσουν το ολέθριο έργο τους..

Αρνούμαστε να τους παρακολουθούμε πλέον να βραβεύουν τους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας για τις προσλήψεις που ποτέ δεν προκηρύχθηκαν , να οικοδομούν μεταπτυχιακά που καμία νομιμοποίηση δεν μπορούν να έχουν και καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος στις δικαστικές αίθουσες.

Σε αυτή τη διαδικασία η παράταξη μας η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ένα πολυσυλλεκτικό νοσηλευτικό κίνημα που εκπροσωπεί το νοσηλευτή βάρδιας σε όλα τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας ζητά τη συμμετοχή και την ψήφο σας προκειμένου με θέσεις και απόψεις που εκφράστηκαν από τα κάτω να προσφέρει στο μέλλον της επιστήμης μας.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού συστράτευσης και συνεργασίας στο ξημέρωμα μιας νέας ημέρας για τη Νοσηλευτική σε μια κοινή προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση τόσο της Ε.Ν.Ε. όσο και του ρόλου μας στη Δημόσια Υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου