Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ο Βαρδάρης και η Πρωτοβουλία Νοσηλευτών.

ΒΑΡΔΑΡΗΣ: Βορειοδυτικός άνεμος της Κεντρικής Μακεδονίας που εισβάλλει στην Ελλάδα από την κοιλάδα του Αξιού. Είναι άνεμος ψυχρός και ξερός. Πνέει με εξαιρετική δύναμη και καθαρίζει τις πόλεις από τους ρύπους και την υγρασία.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ: Μια μικρή παρέα, στην αρχή έξι ονειροπόλων Νοσηλευτών, που απογοητευμένοι από τη λειτουργία της σημερινής Ε.Ν.Ε. αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι νέο και διαφορετικό, κάτι δυνατό και ελπιδοφόρο, ένα αεράκι αλλαγής για τους Νοσηλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός, σιγά, σιγά και μέρα με τη μέρα επέφερε καρπούς, και το αεράκι (κόντρα σε κάθε φραγμό) εκατονταπλασίασε την δύναμη του (630 μέλη), εξελίχθηκε πλέον σε άνεμο αλλαγής και κάθαρσης, τόσο σφοδρό, που μόνο με τον Βαρδάρη μπορεί να συγκριθεί, στο διάβα του οποίου συνθλίβεται κάθε εμπόδιο και παρασύρεται κάθε ρύπος.
Οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας έμαθαν ν' αγαπούν τον Βαρδάρη και οι Νοσηλευτές την Πρωτοβουλία Νοσηλευτών γιατί και τα δύο έχουν κοινά χαρακτηριστικά και προσφέρουν τις ίδιες ευεργετικές υπηρεσίες: Είναι άνεμοι δυνατοί και καθαρίζουν τον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου